Zakelijk

Het interieur van uw bedrijfspand bepaalt de uitstraling van uw bedrijf, maar dient ook als visitekaartje. Een eerste indruk kan ten slotte maar één keer gemaakt worden. Een fijne kantoorruimte draagt daarnaast ook bij aan de tevredenheid van werknemers, waardoor er productiever gewerkt wordt. We werken met een totaalconcept van advies tot ontwerp en realisatie. Daardoor kunnen we de perfecte zakelijke inrichting op maat voor u verzorgen. Uiteraard afgestemd op uw huisstijl en gewenste uitstraling.

Diverse mogelijkheden voor uw zakelijke inrichting

De mogelijkheden voor de zakelijke markt zijn eindeloos en we maken alles altijd op maat. Hierbij kunt u denken aan kantoorinrichting, winkelinrichting of een receptiebalie. Maar ook aan meubilair voor in een ontvangsthal, spreekkamer of wachtkamer. Deze zakelijke interieurs worden onder andere voor horecagelegenheden en gezondheidsinstellingen gerealiseerd. Dekker Interieur verzorgt uw complete zakelijke interieur, altijd met hoogstaande kwaliteit.

Zakelijk meubilair op maat

Bij Dekker Interieur maken we uw kantoormeubilair volledig op maat. Hierbij denken we altijd aan uw praktische wensen en aan de identiteit van uw bedrijf. Of dit nu een kantoorpand, een winkel of een horecazaak is. Heeft u problemen met het inrichten van uw ruimte door schuine wanden? We denken graag met u mee en creëren een passende oplossing die naadloos aansluit op uw ruimte. We maken divers meubilair zoals bureaus, vergadertafels en archiefkasten. Wilt u een compleet nieuwe kantoorinrichting? Dan bieden we ook graag advies over de indeling en denken we mee over een lichtplan. Kortom, we helpen u met het complete plaatje voor uw zakelijke interieur.

Particuliere inrichting

Naast het op maat maken van uw zakelijke interieur hebben we ook allerlei ideeën voor de inrichting van uw huis. Bent u op zoek naar nieuw meubilair in uw woning? Of wilt u advies over het indelen van uw woonruimte? Kijk dan eens bij de mogelijkheden voor particulier interieur of maak een afspraak. We komen graag bij u langs om mee te denken.

Inspiratie

Kantoorinrichting Nijhuis

Voor Nijhuis hebben we de wanden en kasten vernieuwd.

Kantoorinrichting Explorius

Voor Explorius mochten we de kantoorinrichting vernieuwen. Benieuwd naar het eindresultaat?

Zakelijk project

Voor dit project hebben we gewerkt met cementgebonden vezelplaat en fineer.

Direct contact