Totaalinrichting

U kunt niet alleen bij ons terecht voor nieuw meubilair, maar voor het complete plaatje. Wilt u een geheel vernieuwde inrichting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een nieuwe kast, maar wilt u ook iets anders op uw muren? Of wilt u uw gehele woonkamer herinrichten? Wij denken graag met u mee. Met ons advies op maat bedenken wij een complete inrichting speciaal aangepast op uw wensen en ideeën.

Hulp nodig bij het inrichten van uw nieuwe huis?

Gaat u bijvoorbeeld verhuizen en heeft u nog geen idee over de inrichting van uw nieuwe woning? Wij helpen met het totaalplaatje. We maken niet alleen een eettafel voor u, maar denken mee met uw gehele woonkamer. Heeft u ook ideeën over een exclusieve keuken? Wij ontwerpen en installeren een compleet ingerichte keuken voor u, zelfs inclusief apparatuur!

Niet alleen meubilair

Naast meubilair denken wij verder met u mee over het complete plaatje. We kijken mee naar de indeling van de ruimte, maar ook naar de verf op uw muren en de lichtinval bij het neerzetten van de meubelen. Wij zetten voor u graag een stapje extra om uw nieuwe of huidige woning helemaal naar uw wens in te richten. Uw woongenot staat voor ons voorop.

Verschillende materialen en stijlen

Doordat we met verschillende materialen werken, heeft u een ruime keuze en de mogelijkheid om uw totaalinrichting volledig naar uw smaak aan te passen. Wilt u een moderne inrichting met hoogglans witte meubelen of liever een landelijke inrichting van eikenhout? Combineert u graag met natuursteen of liever met RVS en glas? Door het gebruik van verschillende kleuren en materialen creëert u uw eigen stijl. Zo wordt uw totaalinrichting helemaal van u, uniek en persoonlijk.

Bij Dekker Interieur staan we garant voor een hoge kwaliteit. We hechten veel waarde aan details en afwerking. Zo bent u verzekerd van een unieke inrichting, speciaal voor u op maat gemaakt.

Impressie

Totaalinrichting eikenhout

Totaalinrichting met greeploze keuken en eikenhout.

Totaalinrichting modern

Totaalinrichting met zijdeglans wit en gefineerd Eiken.

Direct contact