Overig interieur

Bent u op zoek naar bijzonder interieur zoals een inloopkast of een kamer-en-suite? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aangezien wij alles op maat voor u maken, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zelfs als u een kleine ruimte heeft of een kamer met rare hoeken. Met ons advies op maat creëren wij optimaal wooncomfort voor u.

Inloopkasten op maat

Heeft u een ruimte over en wilt u hier een inloopkast van maken? Of weet u niet hoe u een ruimte met schuin dak, onhandige hoeken of onder de trap het best kunt benutten? Denk dan eens aan een inloopkast. Doordat wij alles voor u op maat maken kunnen we kasten ook inbouwen in bijzondere vormen en afmetingen. De hoogte, diepte, breedte, vorm en de indeling zijn volledig op maat aan te passen. Wilt u hang- of legruimte, laden of planken, een kast met schuifdeur of open? Doordat u de indeling zelf kunt bepalen, kunt u uw inloopkast volledig naar wens indelen.

Kamer-en-suite op maat

Heeft u een grote ruimte die u graag wilt opdelen? Dan is een kamer-en-suite de perfecte oplossing. Hiermee creëert u een sfeervolle afsluiting tussen beide ruimtes en realiseert u meteen extra opbergruimte. Zo heeft u een praktische én sfeervolle oplossing voor uw interieur. Een kamer-en-suite heeft diverse mogelijkheden. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, materialen en stijlen voor de opbergkasten. Daarnaast zijn er verschillende afwerkingen en stijlen voor de schuifdeuren. Meestal worden er twee kasten geplaatst met een schuifdeur ertussenin. Wanneer u hier echter andere ideeën over heeft denken we graag met u mee om een passende kamer-en-suite te realiseren in uw interieur.

Heeft u een moeilijke ruimte in uw woning en weet u niet hoe u deze optimaal kunt benutten? Wij denken graag met u mee. Maak een afspraak, dan komen wij vrijblijvend bij u langs om te bekijken hoe wij uw woongenot kunnen verbeteren.

Impressie

Kamer-en-suite

Kamer-en-suite in wit zijdeglans met schuifsysteem.

Slaapkamerkasten

Een mooie slaapkamerkast hoeft niet persé van een ‘aparte’ materialen gemaakt te worden. Een effen witte slaapkamerkast is heel effectief.

Inloopkast

Droomt u ook van een op maat gemaakte inloopkast waarin u uw kleding en accessoires overzichtelijk kunt opbergen?

Direct contact