Meubels

Dekker Interieur ontwerpt en creëert diverse meubels op maat. Wilt u een uniek interieur of heeft u ideeën voor een meubelstuk? Wij realiseren de uitvoering voor u. Of het nu gaat om een tafel, een kast of bijzonder meubilair, wij maken uw gehele inrichting op maat. Door meubels op maat te maken kunt u uw woongenot optimaal benutten. Geen enkel meubel is hetzelfde, onze op maat gemaakte meubels worden specifiek afgestemd op uw wensen en ideeën.

Tafels op maat

Voor alle soorten tafels kunt u bij Dekker Interieur terecht. We denken met u mee over de soort tafel, de lengte en breedte, de materiaalsoort en de afwerking. We doen er alles aan om uw tafel zo uniek en persoonlijk mogelijk te maken. Bent u op zoek naar een eetkamertafel, salontafel of bijzettafel? Of wilt u een tafel voor buiten op uw terras of onder uw overkapping? Alle soorten en maten zijn mogelijk. Van een grote eikenhouten eettafel om uitgebreide familiediners te kunnen organiseren tot een klein kunststof hoektafeltje naast de bank. We maken uw tafel precies zoals u het in gedachten heeft.

Kasten op maat

Een mooie kast is een goede toevoeging op uw interieur. Niet alleen handig om uw spullen in op te bergen, maar ook om extra uitstraling aan uw inrichting te geven. Door uw kast op maat te laten maken zorgt u ervoor dat uw kast volledig bij uw interieur en uw persoonlijke wensen past. We realiseren allerlei kasten op maat, van boekenkast tot garderobekast en van vitrinekast tot dressoir. Voor keukenkastjes of badkamerkasten kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wilt u een speciale kast op maat, zoals een inbouwkast of inloopkast? Kijk dan eens bij overig interieur.

Bijzondere meubels

Ook voor speciaal ontworpen bijzondere meubels denken we graag met u mee. Bijvoorbeeld bij het creëren van een haardmeubel of een complete kastenwand. Welk idee u ook heeft, wij realiseren het voor u. Bij Dekker Interieur staan we garant voor een hoge kwaliteit. Zo bent u verzekerd van uniek meubilair, speciaal voor u op maat gemaakt.

Impressie

Meubelen zijdeglans/eiken

Diverse meubelen van wit zijdeglans met massief eiken bladen.

Meubelen met ijzeren onderstel

Op zoek naar stoere meubels? Dan is bijvoorbeeld een eikenlook blad met een zwart ijzeren onderstel een optie. Een echte trend!

Haardmeubel

Maak van uw woonkamer één geheel met een op maat gemaakte open haardmeubel, met of zonder tv ingebouwd. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Direct contact