Keukens

Het realiseren van keukens op maat is de specialiteit van Dekker Interieur. Welke stijl keuken u ook wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van een simpele keuken tot een exclusieve keuken, wij maken uw keukendroom waar. Wilt u een unieke keuken die past bij uw persoonlijke stijl? Wij maken altijd een keuken op maat, speciaal voor u.

Een keuken geheel naar uw wens

U kunt bij ons zelf uw keuken samenstellen. U kunt uw keuken ontwerpen of laten tekenen. Wij verzorgen uw complete keuken op maat. We denken graag met u mee over alle opties voor bijvoorbeeld een achterwand, een bijzonder aanrecht of opbergruimte zoals bovenkastjes of een kastenwand. Misschien wilt u wel een keuken met kookeiland of een keuken met betonlook. Wij denken mee met uw wensen, ook in functionaliteit. Zo kijken we naar de beschikbare ruimte, maar ook naar uw levensstijl. Maakt u bijvoorbeeld veel gebruik van bepaalde keukenapparatuur of heeft u behoefte aan een keuken uitbouw? We maken een keukenvoorstel op maat, met aandacht en tijd voor u.

Vernieuwend en kwalitatief materiaal

We werken met de nieuwste materialen. Een opkomende trend is bijvoorbeeld het gebruik van KRION. Dit is een innoverend “solid surface” materiaal wat gebruikt kan worden voor onder andere aanrechtbladen en achterwanden. Krion lijkt op natuursteen en wordt gemaakt van natuurlijke materialen. Het voordeel hiervan is dat het kraswerend, antibacterieel, brandveilig, duurzaam en 100% recyclebaar is. Bent u benieuwd wat wij met uw keuken kunnen? Maak snel een afspraak!

Uw complete keuken op maat

Bij Dekker Interieur staan we garant voor een hoge kwaliteit. We hechten veel waarde aan de fijne afwerking van uw keuken. Daarbij kijken we niet alleen naar de keukenkastjes, maar naar de complete inrichting. Dus ook naar de apparatuur en verlichting. Zo bent u verzekerd van een uniek ingerichte keuken, speciaal voor u op maat gemaakt.

Impressie

Keuken zijdeglans

Keuken met kookeiland, compleet met apparatuur.

Keuken antraciet

Complete keuken inclusief apparatuur.

Keuken eikenfineer

Eikenhouten keuken met hoekkasten en granieten blad.

Direct contact