Kastenwanden

Wilt u geen staande kast maar liever een wandmeubel? We realiseren ook kastenwanden op maat voor u. Van een kastenwand in de woonkamer tot een wandmeubel als garderobekast in de slaapkamer, alles is mogelijk bij Dekker Interieur. Een wandmeubel dient niet alleen als praktische opbergruimte, maar is  ook een mooie toevoeging aan uw interieur.

Ontelbare keuzemogelijkheden voor uw wandkast

De veelzijdigheid van een wandmeubel maakt het eenvoudig om dit volledig naar uw eigen smaak aan te passen. Wilt u een wandkast met open vakken of toch met laden? Wilt u er deurtjes in met grepen of liever greeploos? Dient er ook ruimte in uw wandkast gemaakt te worden voor uw televisie? En mag deze dan altijd zichtbaar zijn of wilt u deze kunnen verbergen met een schuifpaneel? De indeling van een kastenwand is op elk front aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren.

Verschillende stijlen en materialen

Naast de indeling van uw wandkast heeft u ook een ruime keuze uit kleuren en materialen. Wilt u een hoogglans witte wandkast met glaspanelen voor in uw moderne interieur? Of heeft u liever een rustiek eikenhouten wandmeubel? U kunt ook kiezen voor een ander soort materiaal of een andere kleur voor de achterwand. Door het gebruik van verschillende kleuren en materialen maken we het wandmeubel volledig voor u op maat.

Gedetailleerde afwerking van uw kastenwand

Bij Dekker Interieur hechten we waarde aan details en afwerking. We denken dan ook graag met u mee over verlichting. Heeft u al eens nagedacht over subtiele LED-verlichting in uw wandmeubel? Gebruik de open vakken bijvoorbeeld ook eens voor accessoires. Zo kunt u uw kastenwand eenvoudig personaliseren en wordt het een unieke eyecatcher in uw interieur.

 

Bij Dekker Interieur staan we garant voor een hoge kwaliteit. Zo bent u verzekerd van uniek meubilair, speciaal voor u op maat gemaakt.

Impressie

Kastenwanden Superpan

Witte kastenwand met led-verlichting

Kastenwanden Scacco

Scacco kastenwanden in brons met led-verlichting.

Kastenwanden zijdeglans

Zijdeglans kastenwanden met open zijkant.

Direct contact