Brochure
aanvragen

Badkamermeubilair


Dekker Interieur maakt ook badkamermeubilair op maat. Of u nu op zoek bent naar een simpel badkamerkastje of een luxueus badkamermeubel, wij creëren uw meubel geheel naar wens. Een badkamermeubel is onmisbaar in elke badkamer. Het zorgt niet alleen voor een eigen sfeer en uitstraling, maar geeft ook rust doordat u uw spullen netjes kunt opbergen.

 

Drukke ochtenden in uw badkamer?

Is het bij u thuis druk in de badkamer bij het opstaan? Kies dan voor een groter badkamermeubel met twee kranen en een dubbele wasbak. Voor extra opbergruimte kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hoge wandkast. Heeft u niet zoveel ruimte nodig of een kleine badkamer? Dan volstaat een kleiner badkamermeubel met een enkele wasbak en een lage onderkast. Hoe klein of groot uw ruimte ook is, wij bieden een passende oplossing voor alle badkamers.

 

Verschillende stijlen voor uw badkamermeubilair

Om uw badkamermeubilair geheel naar eigen smaak te ontwerpen kunt u kiezen uit elk mogelijk design. Wilt u bijvoorbeeld een losse wastafel, een ingebouwde wasbak of een waskom bovenop uw wastafelblad? Wilt u een hoge of een lage badkamerkast? En gaat u dan voor een wandmeubel of een staand badkamermeubel? Wij denken met u mee over alle benodigdheden voor uw badkamer, dus ook over een spiegel, accessoires en verlichting.

 

Verschillende materialen voor uw badkamermeubel

Naast het design van uw badkamer heeft u bij Dekker Interieur ook een ruime keuze uit materialen. Wilt u een moderne look? Kies dan voor hoogglans wit meubilair. Zoekt u een landelijke en rustieke uitstraling? Dan is een eikenhouten badkamermeubel erg geschikt. We werken daarnaast veel met natuursteen, graniet, MDF, kunststof, RVS, aluminium en glas. Door het gebruik van verschillende materialen en kleuren kunt u uw eigen persoonlijke sfeer creëren. Zo wordt uw badkamer uw eigen plek voor rustmomenten waar u optimaal kunt genieten.

 

Bij Dekker Interieur staan we garant voor een hoge kwaliteit. We hechten veel waarde aan de fijne afwerking van uw badkamermeubilair. Zo bent u verzekerd van een uniek badkamermeubel, speciaal voor u op maat gemaakt.IMPRESSIEBadmeubel eikenlook

Wanneer in een badkamer gekozen wordt voor betonlook tegels op de vloer en/of op de wand, dan wordt vaak het badmeubel uitgekozen in een eikenlook.

Badmeubel hout

Houten badmeubel van eikenlook met witte spoelbak.


DIRECT CONTACT
Wil je bij ons komen werken?

Bekijk dan hier onze vacatures!

_____