Particulier

Bent u op zoek naar een uniek interieur? Bij Dekker Interieur maken we uw complete inrichting op maat. We houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen. Doordat we een veelzijdig team hebben, kunnen we altijd een stapje extra voor u zetten. We maken bijvoorbeeld niet alleen interieur, maar kunnen ook complete keukens inclusief apparatuur voor u ontwerpen en installeren. Elke woning verdient een eigen sfeer, waarin u zich helemaal thuis kunt voelen.

Keukens

De perfecte keuken vinden is meer dan het uitkiezen van kleuren, materialen en apparatuur. Als het om maatwerk gaat, begint dit door goed uw wensen te inventariseren en daarop het ontwerp te baseren. Het ontwerp dient zich te onderscheiden in stijl en uitvoering, uniek dus! Welke stijl past bij u? Landelijk, klassiek of heel modern? Dient de keuken veel kastruimte te hebben en of te zijn voorzien van technische snufjes of juist een bepaald merk apparatuur? Wij denken graag met u mee en het eindresultaat is altijd een maatwerk keuken, volledig naar uw wens. Bij Dekker Interieur is er voor elk wat wils.

Badmeubilair

Voor badmeubilair bent u bij Dekker Interieur aan het juiste adres. Wij werken in badkamers in principe altijd met watervaste materialen, zodat een optimale kwaliteit geboden kan worden. Tevens maken wij veel gebruik van het product Hi-macs (natuurproduct) als spoelbak of blad in diverse soorten en te combineren met vele kleuren.

Kastenwanden en overig interieur

We ontwerpen en maken al onze interieurstukken zelf of in samenwerking met een (binnenhuis)architect. Van eettafels tot haardmeubels en van dressoirs tot complete kastenwanden. Ook voor bijzondere en unieke ideeën kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor een kamer-en-suite of een inloopkast. We hechten veel waarde aan de afwerking en details en maken alles voor u op maat. Wilt u geen compleet nieuw meubilair? Dan renoveren en restylen we uw bestaande interieur of meubelstuk naar wens.

Totaalinrichting

Heeft u nieuwbouwplannen of al bezig met een nieuwbouw woning? Bij het ontwikkelen van een nieuwbouw woning komt er veel bij kijken en er dienen een tal van keuzes gemaakt te worden. Allereerst te beginnen met de lay-out van uw droomhuis, vervolgens de vormgeving van het exterieur en dan de inrichting van het interieur. Wij kunnen uw gehele interieur verzorgen, van kelder tot en met zolder. Bij voorkeur zitten wij in een vroeg stadium bij u aan tafel, om mee te denken met uw interieur. Vervolgens werken wij uw ideeën uit in een 3d-ontwerp en maken wij voor de installateur de technische tekening met aansluitpunten. Dit om ervoor te zorgen dan het proces gestroomlijnd blijft. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag stellen wij ons voor in een persoonlijk gesprek.

Zakelijke inrichting

Naast het ontwerpen en op maat creëren van uw interieur realiseren we ook zakelijke projecten. Bent u op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting? Kijk dan eens bij de mogelijkheden voor zakelijke inrichting.

Inspiratie

Keuken zijdeglans

Keuken met kookeiland, compleet met apparatuur.

Badmeubel hout

Houten badmeubel van eikenlook met witte spoelbak.

Meubelen zijdeglans/eiken

Diverse meubelen van wit zijdeglans met massief eiken bladen.

Direct contact