Over ons

Dekker Interieur is een vakkundig interieurbouwbedrijf dat zich leent voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Uitmuntende expertise, persoonlijke benadering en creatief maatwerk mag u van ons verwachten. De mogelijkheden voor interieuroplossingen zijn eindeloos. Bent u op zoek naar een uniek en bijzonder interieur? Of heeft u specifieke ideeën over de inrichting van uw ruimtes? Wij kunnen uw ideeën werkelijkheid maken! Dekker Interieur ontwerpt, realiseert en monteert uw gehele interieur. Of u nu op zoek bent naar een simpel meubelstuk of een exclusieve totaalinrichting.

Wie is Dekker Interieur?

In 2014 hebben wij, René en Pasquale Dekker, onze onderneming opgestart. René is opgeleid tot meubelmaker en interieurbouwer met grote passie voor het vak. Nadat hij jarenlange ervaring heeft opgedaan in diverse bedrijven is zijn droom werkelijkheid geworden met een eigen onderneming. Pasquale heeft de Hogere Hotelschool afgerond en is enkele jaren werkzaam geweest in het organisatieadvies. Samen en met ons team hebben wij als doel om uw droomkeuken, -badkamer of -interieur werkelijkheid te maken.

Inspirerend maatwerk in verschillende stijlen

Voor ons is elk meubelstuk of project uniek. Doordat we alles op maat maken is het nooit hetzelfde en blijft elke opdracht een leuke uitdaging. We weken met diverse hout- en natuursteensoorten, waardoor u een ruime keuze heeft uit materialen en kleuren in uw interieur. Dekker Interieur is daarnaast gespecialiseerd in het werken met HI-MACS, een opkomende trend in materiaal dat gelijk is aan natuursteen. Al ons interieur kan in verschillende stijlen gemaakt worden, van strak en modern tot klassiek of landelijk.

De werkwijze van Dekker Interieur

We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en denken graag met u mee. In een vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons in de showroom worden uw wensen geïnventariseerd. Als de ideeën zijn besproken gaan wij aan de slag met een 3D-ontwerp.

Inspiratie

Keuken zijdeglans

Keuken met kookeiland, compleet met apparatuur.

Badmeubel hout

Houten badmeubel van eikenlook met witte spoelbak.

Meubelen zijdeglans/eiken

Diverse meubelen van wit zijdeglans met massief eiken bladen.

Direct contact